Müşteriler sayfasına geldiğinizde her bir müşteri adının en sağ tarafında bulunan çarpı işaretine basarak müşterileri silebilirsiniz.
Buradaki önemli konu, her müşteriyi sildiğinizde o müşteriye ait geçmişte yapılan tüm ziyaretler ve aktiviteler de silinmekte. Eğer bu durum sizin için sorun yaratıyorsa silme işlemini gerçekleştirmeden önce bizimle iletişime geçmenizi rica ederiz.
Müşterilerinizi filtreledikten sonra çıkan ekrandaki tüm müşterileri toplu bir şekilde silmek için Filtrele butonunun altında bulunan karenin içerisine basıp tüm müşterileri seçip Sil demeniz yeterli olacaktır.


Aradığınız yanıtı buldunuz mu?